Červený kaviár je nyní vyloučen: připravte si tuto jemnou a chutnou pomazánku na chléb za 15 minut – na dovolenou i na každý den.

Image by timolina on Freepik

S hostitelkami se podělil o recept na jemnou a vydatnou pomazánku na chleba. Připravuje se snadno a rychle: za pouhých 15 minut. Vyjde tak chutná, že červený kaviár necháváme stranou. Úspěšná varianta jak pro slavnostní tabuli, tak pro rodinnou snídani.

Složení: Kaviár, kaviár, kaviár, kaviár, kaviár, kaviár:

  • tuňák v konzervě – 1 plechovka;
  • tvrdý sýr – 70 gramů;
  • cibule – 1 ks;
  • vejce – 1 ks;
  • rostlinný olej – 1 polévková lžíce;
  • sůl, pepř – podle chuti.

Postup vaření:

Nejprve je třeba uvařit vejce natvrdo a nastrouhat je na hrubém struhadle. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmažíme na pánvi na rostlinném oleji do průhledna.

Tekutinu z konzervy tuňáka slijte, ale nevylévejte ji, protože se bude hodit k tomu, aby pomazánka získala potřebnou konzistenci. Rybí maso rozmačkejte vidličkou, sýr nastrouhejte.

Všechny ingredience smíchejte a pošlete do mísy mixéru, všechny suroviny vyšlehejte do homogenní hmoty. Pokud se vám pomazánka zdá příliš suchá a hustá, přidejte trochu tekutiny z konzervy tuňáka a upravte konzistenci podle své chuti.

Dříve jsme si řekli, jak připravit německou chlebovou pomazánku.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: